GOOIJER SCHILDERS

Betrokken en Bekwaam


 

Voorwaarden en kwaliteit

Wensen en eisen

Samen met onze opdrachtgever beoordelen de professionals van Gooijer Schilders de woning of bedrijfspand. Dit vertalen wij in een geavanceerd verfsysteem met bijbehorend kleurenplan. Vastgelegd in een heldere offerte. De keuze van de ondergrond is daarbij van groot belang. Elk materiaal vraagt om een vakkundige behandeling. De juiste keuze van voorbewerking, grondverf en afwerklaag verzekeren een perfect en duurzaam resultaat. U heeft er jarenlang geen omkijken meer aan. Laat dat maar aan ons over.

Gooijer Schilders is betrokken en bekwaam. Esthetiek en vakwerk. Het is mooi, creatief en van optimale duurzaamheid en met de beste verf, producten en mengsystemen creƫren wij uw wens en visie tot werkelijkheid.
Van schilderwerk tot de gehele inrichting.

Wij zorgen voor het resultaat volgens de afgesproken tijd, kwaliteit, kosten en prestatie. En natuurlijk houden wij u exact op de hoogte van de vorderingen van het project en kunt u altijd contact met ons opnemen. Naar het optimale resultaat zoals het vooraf is vastgelegd. Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam.

Kwaliteit volgens de hoogste standaard

Alle projecten en producten zijn er op ingesteld op het duurzame en perfecte resultaat. Wij realiseren uw visie.

Gooijer Schilders werkt met de beste mensen en producten. Al onze medewerkers hebben hun vereiste diploma’s en meer. Intern leiden wij ze op tot bekwame en betrokken professionals. Daarnaast voldoen onze verf en andere materialen aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen die zijn vastgelegd volgens de Europese regelgeving en de toonaangevende keurmerken.