GOOIJER SCHILDERS

Betrokken en Bekwaam


 

In onze winkels vindt u naast verf en behang een uitgebreide sortering glas, zonwering, tapijt, vloerbedekking, marmoleum, laminaat, gordijnstoffen en woonaccessoires. Onze ervaren, praktisch ingestelde en creatieve experts vertalen uw eisen en wensen in een concrete uitwerking. De juiste producten, kleuren en afstemming. Met als resultaat dat uw bedrijf of huis exact die uitstraling krijgt die u in gedachten heeft. Of zelfs meer.

Gooijer Schilders heeft veel vakmensen als klant en dat is niet voor niets. In onze winkels verkopen wij alleen producten die aansluiten bij de eisen van de professional. Het niveau van onze service sluit zich hierbij aan. Dat merkt u ook als particuliere klant. De adviseurs in de winkels helpen u bij de aankoop en het gebruik van onze producten die u in onze showroom kunt zien, zodat u weet wat u koopt.

Wij verkopen niet alleen kwaliteitsproducten, maar bedienen vooral op maat. Zo staan in onze winkels professionele computergestuurde mengmachines die de door u gewenste hoeveelheid verf exact op kleur maken. En wilt u een goed en specialistisch advies? Dan staan onze experts direct voor u klaar. Betrokken en bekwaam.

Afspraak is afspraak.

Voor Gooijer Schilders zijn het opgestelde plan en de vooraf vastgestelde prijs heilig. Altijd.

Bij Gooijer Schilders staan betrouwbaarheid en  transparantie hoog in het vaandel. Dat betekent dat we het werk altijd uitvoeren zoals in het verfplan is afgesproken. Dat geldt ook voor de prijs. De klant komt bij ons daarom nooit voor onaangename verrassingen te staan. U weet vooraf wat u van ons kan verwachten en zo doen we het ook. Bekwaam en betrokken.