GOOIJER SCHILDERS
Betrokken en Bekwaam


 

Gooijer Schilders staat voor optimale kwaliteit en service. Voor bedrijven, VvE’s en particulieren. Samen met u componeren wij de kleurcompositie die bij uw huis, woningcomplex, kantoorpand en huisstijl hoort. We richten ons op het grote geheel met oog voor details. Stijlvol, harmonieus en functioneel. Volgens de modernste professionele technieken. Een prijsopgave vooraf en als u dat wenst met een servicecontract.

Gooijer Schilders is een specialist in de totale verfraaiing en bescherming van uw kantoorpand, woonhuis of ander gebouw. Van renovatie tot nieuwbouw. Wij schilderen niet alleen de buitenkant. Ook het interieur van uw huis of verzorgen wij volledig. Van verven tot behangen, gordijnen maken en ophangen. U heeft de keuze uit een eenmalige opdracht tot een volledig servicecontract. Gooijer Schilders realiseert het voor u, betrokken en bekwaam.

Wensen en Eisen

Met Gooijer Schilders krijgt u het interieur dat u wenst en de kwaliteit die u eist.

Met de perfecte afstemming van voorbewerking, grondverf en afwerklaag verzekeren wij u een duurzaam resultaat. Zowel in jaren als t.b.v. het milieu.

 

Ons kantoor is vijf dagen per week geopend:

Ma: 09.00 – 16.00 uur
Di:  09.00 – 16.00 uur
Wo: 09.00 – 16.00 uur
Do:  09.00 – 16.00 uur
Vr:  09.00 – 16.00 uur